Кои сме ние

Q.T.E. Daily Fresh Bread

Ние сме бързо развиваща се компания, която стартира дейността си през 2009 г. Основна мисия на фирмата е да предложи на българския пазар висококачествени хлебни изделия с неподправен вкус. Продукцията ни е предназначена за B2B сектора, който включва: хотели, кетъринги, ресторанти и заведения, които приготвят пресни хлебни продукти и сандвичи на място. Марката под, която са познати продуктите на компанията е Quick Tasty Easy или на кратко Q.T.E. Фирмата се разви в последните седем години и се наложи като водеща в производството на замразени и полуизпечени замразени продукти. В портфолиото и влизат над 100 продукта.
Компанията си извоюва лидерска позиция в производството на кроасани с масло, чиабати и др. Предлага франчайз партньорства на своите клиенти, като партнира при изграждането на топли точки за продажба на хлебни изделия, които се приготвят на място и са винаги прясно изпечени. Политиката на фирмата е да разработва и предлага нови качествени продукти утвърдени на международният пазар.

Q.T.E. Muffin

Бързи Факти

Q.T.E. Daily Fresh Bread

За седем години на пазара, компанията се разви с бързи темпове като държи в момента 3% от пазара на хляб и хлебни продукти в България.

0
От година
0
Продукта на година
0
Обекта

Нашият Екип

Q.T.E. Daily Fresh Bread

За компанията работи екип от 80 специалисти в своите области. Фирмата постоянно се разраства, като инвестира средства в технологии и машини за производство. Q.T.E. разполага със собствена модерна база в град Божурище, като ежедневно прави доставки до своите клиенти в цялата страна.

Илиян

Основател

Име

Длъжност

Име

Длъжност

Име

Длъжност

Само най-добрите идеи за хляб и хлебни изделия

Q.T.E. Daily Fresh Bread

Наша запазена марка са кроасаните с масло и чиабатите, които произвеждаме в много разновидности. Портфолиото на фирмата включва още богата гама от продукти: тостерни хлябове, рустик, багети, хлебчета и др. За почитателите на сладките изкушения предлага: мъфини, чийз кейкове и др. Компанията разработи за българският пазар уникалният италиански деликатес Panzerotti, който се предлага в няколко автентични вкуса.

Нашата основна мисия е да задоволим и за най-взискателните клиенти.